ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ)

 

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο: «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ)», την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 (17:00 - 21:00) με διάρκεια 4 ώρες και εισηγητή τον κο. Γιώργο Παιδακάκη, Δικηγόρο, Εταίρο - KBVL (Deloitte Legal Network).

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και εξ αποστάσεως μέσω Live streaming.

Το Σεμινάριο φιλοδοξεί να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τη δομή των νέων αγορών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου και ιδίως των αναπτυσσόμενων σε αυτή συμβατικών σχέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων που ασκούν ενεργειακές δραστηριότητες, με έμφαση στις νέες μορφές διμερών συμβάσεων αγοραπωλησίας ηλεκτρικής ενέργειας (PPAs).

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας, νομικούς και δικηγόρους οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση της ενεργειακής αγοράς υπό την οπτική των ενεργειακών συμβάσεων, καθώς και σε επιστήμονες, τελειόφοιτους και απόφοιτους ανώτατης εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τη λειτουργία της εν λόγω αγοράς ή/και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά σε αυτή.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το αναλυτικό διάγραμμα ύλης, το κόστος και τους τρόπους παρακολούθησης μπορείτε να αντλήσετε εδώ, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στο 210 3678920 ή ηλεκτρονικά στο edu@nb.org