Διαγωνισμός «Στο ποτήρι μου» από την Greenpeace

12 07 2018 | 14:46

Έχεις ακούσει για το πρόγραμμα 'Στο ποτήρι μου'; Είναι απλό: παίρνεις ρόφημα με το δικό σου ποτήρι πολλαπλών χρήσεων από τις καφετέριες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, και αυτές σε επιβραβεύουν με έκπτωση επειδή βγάζεις το πλαστικό από τη ζωή σου. Για να γνωρίσεις το πρόγραμμα, ετοιμάσαμε έναν διασκεδαστικό διαγωνισμό, με ξεχωριστό δώρο!

Αν είσαι ένας από τους 3 νικητές, θα παίρνεις καθημερινά το ρόφημά σου στο χέρι δωρεάν για όλο τον Σεπτέμβριο από οποιαδήποτε καφετέρια του δικτύου μας (εκτός αν θέλεις να πείσεις την αγαπημένη σου καφετέρια να συμμετέχει και αυτή, μπαίνοντας στο δίκτυο!) και ένα ποτήρι πολλαπλών χρήσεων, για να λες και εσύ 'Στο ποτήρι μου'.

Μπες εδώ, βρες τα κρυμμένα μαύρα ποτήρια και κάλεσε τους φίλους σου να παίξουν! Όσοι βρουν τον σωστό αριθμό ποτηριών, θα μπουν σε κλήρωση από την οποία θα προκύψουν οι νικητές. Μην αργείς, τα ποτήρια σε περιμένουν!

Επίσης μπορείς να ενημερώνεσαι για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα όπως: «Γιατί τα... περιττώματα των πιγκουίνων της Ανταρκτικής είναι ροζ; Πού θα βρεις πανεύκολες συμβουλές για να μειώσεις το πλαστικό που χρησιμοποιείς; Με ποιες θρεπτικές τροφές φυτικής προέλευσης μπορείς να αντικαταστήσεις το κρέας; Τι είναι η περίφημη αυτοπαραγωγή και πώς βοηθάει την τσέπη σου;» μέσα από την καινούρια μας ιστοσελίδα, γι' αυτό… dont Google it, Greenpeace it!

Φτιάξαμε μία σελίδα πολύ διαφορετική: πιο διαδραστική, πιο εύκολη στην πλοήγηση, με πιο περιεκτικό υλικό. Εκεί θα βρεις πολλούς, μικρούς ή μεγάλους τρόπους για να βοηθήσεις να γίνει ο κόσμος μας πιο δίκαιος και ειρηνικός και να εμπνεύσεις και άλλους να κάνουν το ίδιο. Μπες, εξερεύνησε, επηρέασε >>

 

12 Ιουλίου 2018

Πηγή: Greenpeace

Tags