Βγάλε μια φωτογραφία !

13 01 2021 | 09:28

Είσαι επαγγελματίας ή ερασιτέχνης φωτογράφος ή απλώς σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες με το κινητό σου; Τότε σε καλούμε να συμμετέχεις στον φωτογραφικό διαγωνισμό Natura 2000 – Click στη φύση!. Μέσα από τον διαγωνισμό αυτό μπορείς να γίνεις πρεσβευτής των περιοχών Natura 2000, διεκδικώντας την ίδια στιγμή πλούσια δώρα!

Το δίκτυο Natura 2000, το μεγαλύτερο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών του κόσμου, είναι ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας για τη διαφύλαξη της φυσικής μας κληρονομιάς. Στην Ελλάδα το δίκτυο Natura 2000 εκτείνεται σε 446 περιοχές, προστατεύοντας 299 είδη φυτών και ζώων, 128 είδη πουλιών και 89 διαφορετικούς τύπους οικοτόπων και φροντίζοντας για την απαραίτητη ισορροπία μεταξύ ανθρώπου και φύσης. Αυτή την ισορροπία που σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε απόλυτη ανάγκη.

Είναι η ευκαιρία μας να μοιραστούμε με όλους την αγάπη μας για τη φύση. Είναι η ευκαιρία μας να συνδυάσουμε τη δύναμη της εικόνας με τη δύναμη της φύσης και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία της.

 

Δήλωσε τώρα συμμετοχή, και βοήθησέ μας να αναδείξουμε τις περιοχές Natura 2000! Μάθε πως, εδώ.

 

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το WWF Ελλάς στο πλαίσιο του έργου LIFE-IP 4 NATURA, σε συνεργασία με το Περιοδικό Φωτογράφος.

 

Περιμένουμε τη συμμετοχή σου!

 

 

 

 

12 Ιανουαρίου 2021

WWF