Σώσε τώρα ένα πάντα που κινδυνεύει

18 12 2021 | 09:59Βίκυ Σταύρακα

Έχεις συνειδητοποιήσει ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν; Η εποχή του χρόνου που όλοι πιστεύουμε σε θαύματα, μικροί και μεγάλοι. Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο. Όσο για τα θαύματα, συμβαίνουν καθημερινά, αρκεί να τα αναγνωρίσουμε.

Με την προσπάθεια όλων μας, σήμερα υπάρχουν 40% περισσότερα πάντα στον πλανήτη. Με σκληρή δουλειά καταφέραμε να αναβαθμίσουμε το είδος από “απειλούμενο” σε “τρωτό”!

Το γιγάντιο πάντα αποτελεί για εμάς σύμβολο, καθώς είναι κομμάτι της ταυτότητας μας. Όμως η κλιματική κρίση, η αποψίλωση των δασών, η διάνοιξη δρόμων και η άναρχη ανάπτυξη του τουρισμού καταστρέφουν τον βιότοπό τους μέρα με τη μέρα, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος εξαφάνισης των ιδιαίτερων αυτών ζώων να παραμονεύει.

Φέτος τα Χριστούγεννα κάνε το δικό σου θαύμα, για σένα, για τους αγαπημένους σου, για τον πλανήτη μας.

Η συμβολική υιοθεσία ενός απειλούμενου ζώου υποστηρίζει τη δουλειά μας και μας δίνει τα μέσα να συνεχίσουμε να προστατεύουμε το περιβάλλον που μας φιλοξενεί

 Σύντομα, θα λάβεις ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό υιοθεσίας ή μπορείς να κάνεις δώρο την υιοθεσία σε κάποιον αγαπημένο σου, υποδεικνύοντάς μας την ημέρα και ώρα που θέλεις να στείλουμε το πιστοποιητικό.  

 Αυτά τα Χριστούγεννα γίνε εσύ το θαύμα!

 

 Σε ευχαριστούμε για την υποστήριξή σου,

 Βίκυ Σταύρακα

Υπεύθυνη σχέσεων με υποστηρικτές