Διαλογοι GREENPEACE 22/4/2021

19 04 2021 | 10:29

Στον τέταρτό Διάλογo της σειράς μας, ο Τάκης Γρηγορίου, υπεύθυνος για θέματα κλίματος και ενέργειας στο γραφείο μας, συζητάει με τον Χάρη Δούκα, αναπληρωτή καθηγητή Ενεργειακής Πολιτικής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), για την κλιματική κρίση και το πώς η οικονομία μας μπορεί να γίνει πιο δίκαιη, πράσινη και ανθεκτική.

𝙂𝙧𝙚𝙚𝙣𝙥𝙚𝙖𝙘𝙚 Διάλογοι
Η πανδημία μας έδειξε ξεκάθαρα πώς πρέπει να είναι το μέλλον μας: προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας, διαφάνεια, συμμετοχή, κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία.

Η κρίσιμη εποχή που βιώνουμε είναι η ιδανική στιγμή για μία πραγματική και ουσιαστική ανάκαμψη, ώστε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και να βγούμε πιο δυνατοί. Η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε παρουσιάζεται μέσα από τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει, που συνδυάζουν 30 χρόνια δουλειάς για ένα υγιές περιβάλλον, βιώσιμο για κάθε μορφή ζωής, και έναν κόσμο δίκαιο και ειρηνικό. Σε μία σειρά από διαλόγους συζητάμε με τους καλεσμένους μας ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουμε για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο.

 

 

19 Απριλίου 2021

GREENPEACE GREECE