8 οικογένειες που σε χρειάζονται

31 01 2023 | 11:30Greenpeace Greece

Είναι καθημερινοί άνθρωποι σαν κι εμάς. Ανησυχούν κι αυτοί, όπως και χιλιάδες άλλοι από εμάς, για το αν θα κάνει πολύ κρύο και για το πώς θα ζεστάνουν τα παγωμένα σπίτια τους.

Οι 8 οικογένειες που κατοικούν στην παλιά προσφυγική πολυκατοικία της οδού Πειραιώς, στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το σπιτικό που αξίζουν και την ποιότητα ζωής που δικαιούνται, αν τους βοηθήσεις κι εσύ!

Στηρίζοντας την ενεργειακή αναβάθμιση της πολυκατοικίας τους και τη μετατροπή της σε ένα κτίριο που διατηρεί σταθερή θερμοκρασία χωρίς κεντρικό σύστημα θέρμανσης ή ψύξης, μέσα από τη σελίδα του project στο Indiegogo! Κάθε ευρώ σε αυτή την προσπάθεια είναι σημαντικό και καμία βοήθεια δεν είναι ασήμαντη.
 

Στήριξε την προσπάθειά μας να καλύψουμε τα έξοδα για την ανακαίνιση του κτιρίου αυτού, να κάνουμε πραγματικότητα για 8 οικογένειες ένα ζεστό σπιτικό, αλλά και να αποδείξουμε με αυτό το παράδειγμα πως το παθητικό κτήριο είναι εφικτό και αξίζει να διαδοθεί και να βρει μιμητές. Με αυτή την αναβάθμιση θέλουμε να δημιουργηθεί ένα καλό προηγούμενο στην οικιακή εξοικονόμηση ενέργειας, ένα πρότυπο κτίριο που θα ανοίξει τον δρόμο σε κάθε άλλο σπίτι για να γίνει άνετο για διαβίωση και μη ρυπ

1