Δικαίωση ΠΣΑΑΦ - Κατάργηση οριζόντιας μείωσης και εφαρμογή τιμών πίνακα Α΄ προσαυξημένων με 15%.

08 05 2020 | 07:58

Δελτίο τύπου: Δικαίωση ΠΣΑΑΦ - Κατάργηση οριζόντιας μείωσης και εφαρμογή τιμών πίνακα Α΄ προσαυξημένων με 15%

     Η νέα ρύθμιση που (επιτέλους) ψηφίστηκε στην βουλή, συνιστά απόλυτη δικαίωση του συλλόγου μας, αφού υιοθετεί τις αποκλειστικές του προτάσεις, καταργεί την οριζόντια μείωση και παραμετροποιεί τις τιμές των αγροτών εφαρμόζοντας του πίνακα Α προσαυξημένες κατά 15%. 

     Ικανοποιείται έτσι ο κυρίαρχος ιδρυτικός και καταστατικός μας σκοπός και προδικάζεται θετικό αποτέλεσμα των αγωγών μας.

     Στην δύσκολη αυτή (εξαετή) πορεία προς τον στόχο μας, είχαμε συμπαραστάτες τα στελέχη του Υπουργείου (πολιτικά και υπηρεσιακά) που μας άκουσαν, κατανόησαν εξ αρχής το άθλιο παιχνίδι των αγροτοσυνδικαλιστών και τάχθηκαν στο πλευρό μας και τους πρώην και νυν βουλευτές κ.κ. Βασίλειο ΓιόγιακαΧρήστο ΜπουκώροXρήστο ΚαραγιαννίδηΝίκο ΝικολόπουλοΧάρη ΘεοχάρηΚωνσταντίνο ΣκρέκαΓιάννη ΣαρίδηΆγγελο Τσιγκρή που με παρεμβάσεις στους στην βουλή ανέδειξαν θεσμικά την σε βάρος μας αδικία!          

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ !

     Με υπομονή, επιμονή και μεθοδικότητα ξεπεράσαμε τις δυσκολίες και κάναμε πράξη την ιδρυτική μας διακήρυξη, αποκαθιστώντας την αδικία που προκάλεσαν με απληστία και ιδιοτέλεια σε 1500 αγρότες οι διοικήσεις των τότε συλλόγων ΠΣΑΦ, ΕΣΑΦ και ΠΟΣΠΗΕΦ.

      Απέναντι σ' αυτήν την προσπάθεια βρίσκαμε πάντα τους (κ.κ.) Σπανούλη - Γιωτάκο, που για ευνόητους λόγους και αγωνιώντας για τα κεκτημένα τους έκαναν ότι μπορούσαν να μας εμποδίσουν. Την μια συστήνοντας στον Υπουργό να μην .....σπαταλήσει χρόνο και μας ακούσει, την άλλη συκοφαντώντας μας στον ιστοχώρο τους ως ανύπαρκτους και απατεώνες, την τρίτη απειλώντας βουλευτές που συνεργάζονταν μαζί μας και εκφράζονταν κατά της οριζόντιας μείωσης  και πάει λέγοντας.... 

      Σήμερα, ξεπερνώντας κάθε όριο θρασύτητας, αρθρογραφούν στην ιστοσελίδα τους και δηλώνουν ξεδιάντροπα στα ΜΜΕ πως αυτό που πολεμούσαν λυσσαλέα και πετύχαμε με μεγάλη προσπάθεια έγινε .....<< κατόπιν ενεργειών τους >> (!!!!). επιχειρώντας και πάλι να εξαπατήσουν τα θύματά τους!!!  

      Τους προειδοποιούμε για τελευταία φορά και τους επισημαίνουμε πως χάριν της ανοχής μας δεν θίγονται από την νέα ρύθμιση και διατηρούν -σε βάρος ΕΛΑΠΕ και καταναλωτή- την προσαύξηση 30 έως 40% έναντι της κανονικής +15% που αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση του νόμου.....

Ο κ. Ρήγας Θανασάς, πρόεδρος του ΠΣΑΑΦ δήλωσε σχετικά: «Όπως υποσχεθήκαμε τον Δεκέμβριο 2019 και παρά τις αντιδράσεις, κάναμε πράξη τον κύριο ιδρυτικό μας σκοπό που ήταν η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΜΕΙΩΣΗΣ και η παραμετροποίηση τιμών ανάλογα με το κόστος επένδυσης του καθενός μας. Η τεράστεια επιτυχία μας αυτή προδικάζει θετικά το αποτέλεσμα των ομαδικών αγωγών μας. Ο ΠΣΑΑΦ θα είναι εδώ για να προστατεύει από κάθε μορφής αδικία τα μέλη του, που στήριξαν τόσα χρόνια το σύλλογο, αλλά και όσους συναδέλφους αγρότες παραπλανήθηκαν και θέλουν να συνταχθούν μαζί μας στον δρόμο των αγωγών που έχουμε χαράξει».

 

 

 

6 Μαϊου 2020

ΠΣΑΑΦ