Στρατηγική συμφωνία του ΔΙΠΑΕ με τον ΔΕΔΔΗΕ, με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "MSc in Energy Law, Business, Regulation and Policy"

09 10 2024 | 10:04

Το "MSc in Energy Law, Business, Regulation and Policy" του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και ο ΔΕΔΔΗΕ ενώνουν δυνάμεις για το μέλλον της ενέργειας.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών "MSc in Energy Law, Business, Regulation and Policy" του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) με χαρά ανακοινώνει τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

 

Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει τη θέσπιση τριών ετήσιων υποτροφιών αριστείας με την επωνυμία "ΔΕΔΔΗΕ Excellence in Energy Law Studies". Κάθε υποτροφία θα καλύπτει πλήρως τα δίδακτρα ύψους 3.000 ευρώ για τους τρεις πρωτεύσαντες φοιτητές κάθε ακαδημαϊκού έτους.

Ο Καθηγητής Θεόδωρος Πανάγος, διδάσκων του προγράμματος, δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι για  τη συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ. Η πρωτοβουλία αυτή όχι μόνο θα υποστηρίξει τους μελλοντικούς ηγέτες στον τομέα της ενέργειας, αλλά θα ενισχύσει  αποφασιστικά τη σύνδεση μεταξύ επιστημονικής γνώσης και βιομηχανικής εμπειρίας."

Σημειώνεται ότι η συνεργασία προβλέπει επιπλέον τη συμμετοχή στελεχών του ΔΕΔΔΗΕ σε διαλέξεις του προγράμματος, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις από τη βιομηχανία και ενισχύοντας την ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ  και αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα: https://www.ihu.gr/ucips/postgraduate-programmes/energylaw (Παράταση αιτήσεων μέχρι 10 Νοεμβρίου 2024).

g