Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μενού
Βιβλιοθηκες
Aρθρα - Αποψεις
Ειδησεις
Κοινωνικη Ευθυνη
Επιστήμη - Τεχνολογία - Καινοτομία
Προτασεις
Επικοινωνια
κακάο
Αποτελέσματα
1 - 1
| από συνολικά
1
01 08 2018
| 12:18
Και η σοκολάτα κινδυνεύει από την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Μελέτη συμπεραίνει πως η κλιματική αλλαγή θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την παραγωγή κακάο.
Δημοφιλή Άρθρα
1ο Our Ocean Film Festival. Η 7η Τέχνη στον παγκόσμιο διάλογο για την προστασία των…
Women’s entrepreneurship: the AfDB promises more financing by 2026 in Togo
OPEC eyes Namibia as African country plans oil production in 2030
SAvE Whales: Επιστήμονες, η Κοινωνία των Πολιτών και η ελληνική κυβέρνηση θα αξιοποιήσουν…
Βιβλιοθηκες
Aρθρα - Αποψεις
Ειδησεις
Κοινωνικη Ευθυνη
Επιστήμη - Τεχνολογία - Καινοτομία
Προτασεις
Επικοινωνια