Greenpeace: Αναμνήσεις και σχέδια!

10 11 2021 | 11:00

Μάλλον σου έχουμε ξαναπεί ότι φέτος κλείνουμε 30 χρόνια στην Ελλάδα, έχεις δει όμως τα αφιερώματα που κάνουμε για την επέτειό μας; Επειδή είναι μία ιδιαίτερη χρονιά, θέλουμε να θυμηθούμε, να θυμίσουμε αλλά και ταυτόχρονα να μάθουμε από το παρελθόν για να συνεχίσουμε μαζί ακόμα πιο δυναμικά να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον! 


Ξεκινήσαμε λοιπόν μία σειρά από συνεντεύξεις σχετικά με σημαντικά πρότζεκτ που καθόρισαν τη δράση μας:, στο πρώτο μιλάμε για το θέμα των τοξικών ουσιών, τη διαχείριση των απορριμμάτων και το πλαστικό μίας χρήσης, και στο δεύτερο για τη δουλειά μας ενάντια στις γενετικά μεταλλαγμένες καλλιέργειες

Τα λέμε όμως και ζωντανά, σε live συζητήσεις στο Facebook, όπου μοιραζόμαστε ιστορίες και εμπειρίες από σημαντικές δράσεις και εκστρατείες μας. Αν τα έχασες, μπορείς να δεις ξανά την πρώτη συζήτηση, σχετικά με τα απορρίμματα, τα πλαστικά και το zero waste, αλλά και τη δεύτερη, σχετικά με τη βιώσιμη γεωργία και κτηνοτροφία, τη διατροφή και τα μεταλλαγμένα.

Τέλος, έλα μαζί μας στο ταξίδι μας στον χρόνο μέσα από την ειδική σελίδα-αφιέρωμα στα 30 μας χρόνια! Δες σημαντικές δράσεις, διάβασε ιστορίες από τους ανθρώπους μας και έλα να αλλάξουμε μαζί το μέλλον!

Ταξίδεψε μαζί μας!

 

 

5 Νοεμβρίου 2021

GREENPEACE

Σχετικά Άρθρα