Το 1ο Blue Panda Lab είναι γεγονός! (24/7/2021, 10:30 πμ )

17 07 2021 | 10:40

Στις 24 Ιουλίου στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί και θα μεταδοθεί διαδικτυακά το 1ο Blue Panda Lab, μια διεθνής εκδήλωση με πολύ σημαντικούς ομιλητές από όλον τον κόσμο!

Το Blue Panda Lab έχει σημείο αναφοράς τη Ζάκυνθο και θέμα «Τουρισμός και Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές, η μετα-Covid εποχή», αναζητώντας το στοίχημα της συνύπαρξης ανθρώπου και φύσης σε μια προστατευόμενη περιοχή που αποτελεί παράλληλα κι έναν κατεξοχήν τουριστικό προορισμό.

H εκδήλωση συνδυάζεται με το ταξίδι του ιστιοπλοϊκού του WWF «Blue Panda» στη Μεσόγειο και την επίσκεψή του στη Ζάκυνθο.Ο Δημήτρης Καραβέλλας, Γενικός Διευθυντής του WWF Ελλάς, o Laurent Sourbes, Συντονιστής του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου και Αντιπρόεδρος του δικτύου MedPAN, ο Θωμάς Αράπης, Πρόεδρος του ΑΡΧΕΛΩΝ, η Marina Gomei, Εκπρόσωπος του WWF για Μεσογειακή Θαλάσσια Πρωτοβουλία, ο Joakim Odelberg, Φωτογράφος, Παραγωγός και υποβρύχιος Κινηματογραφιστής για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, ο Δρ. Αθανάσιος Κίζος, Καθηγητής Γεωγραφίας της Υπαίθρου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και η Μαρία Λουγκάρη, Ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Casteli στη Ζάκυνθο, θα αναδείξουν τη σχέση ταξιδιωτικής εμπειρίας-περιβάλλοντος στη Ζάκυνθο, στη Μεσόγειο αλλά και στον κόσμο.

H εκδήλωση θα διαρκέσει συνολικά 3 ώρες και θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά. Κάνε τώρα την εγγραφή σου για να παρακολουθήσεις το 1ο Blue Panda Lab!

Δήλωσε συμμετοχή

 

Περιμένουμε τη συμμετοχή σου!

 

*Το 1οBluePandaLab χρηματοδοτείται από το WWF Σουηδίας και γίνεται με την υποστήριξη των ξενοδοχείων Castelli και Atlantica Eleon Grand Resort, που είναι χορηγοί φιλοξενίας.

 

 

15 Ιουλίου 2021

WWF