Περιβαλλοντικός Διαγωνισμός

Το Cinedoc Island σε συνεργασία με το Cyclades Preservation Fund  καθώς και με τοπικούς φορείς από 5 Κυκλαδονήσια σε ΑμοργόΑντίπαροΚίμωλοΜήλο και Σίφνο διοργάνωσαν φέτος ειδικές προβολές με στόχο να εμπνεύσουν, ενδυναμώσουν και να προωθήσουν κοινές περιβαλλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες σε τοπικό επίπεδο.

Σε αυτά τα νησιά, διενεργείται διαγωνισμός από το CPF & CineDoc που απευθύνεται σε ευαισθητοποιημένους πολίτες-κατοίκους και τοπικούς φορείς των παραπάνω 5 νησιών που θα προτείνουν τις καλύτερες ιδέες περιβαλλοντικής δράσης και κινητοποίησης ανά νησί, με στόχο την έμπνευση, κινητοποίηση και αλλαγή στο νησί τους.

Οι ιδέες που θα βραβευθούν (1 ανά νησί) θα ανακοινωθούν από το CPF & CineDoc στις αρχές Ιανουαρίου 2022. Καθεμία εξ αυτών θα λάβει ως έπαθλο €500 για την υλοποίησή της όπως θα περιγράφεται στην αίτηση συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέχρι τις  31 Δεκεμβρίου 2021 συμπληρώνοντας την φόρμα : https://forms.gle/k827TVaxc41ZB9px8 , όπου και βρίσκονται οι όροι συμμετοχής.

Περράκης Γιώργος - Anemon Productions

Συνοδευτικα Αρχεια