Ημέρες Δράσης- Πρόσκληση 23 -24 -25 /6/2021

18 06 2021 | 10:58

Το Ερευνητικό Κέντρο “Αθηνά” έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε ένα διαδικτυακό τριήμερο παρουσιάσεων και δημιουργικού διαλόγου γύρω από τα αποτελέσματα έργων της Πρόσκλησης 031 του ΕΠΑΝΕΚ 2014-2020, «Δράση στρατηγικής ανάπτυξης ερευνητικών και τεχνολογικών φορέων»

Τρεις ημέρες πλούσιες σε επιτεύγματα ερευνητικών δράσεων, καινοτόμες τεχνολογίες στα Μεγάλα Δεδομένα, το Βιομηχανικό Διαδίκτυο των Πραγμάτων, την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Γλωσσική Τεχνολογία, τεχνολογικές λύσεις στον Πολιτισμό, με πλήθος σχετικών εφαρμογών, που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο.  

Θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των έργων της παραπάνω πρόσκλησης που ολοκληρώθηκαν επιτυχώς από τους Ερευνητές και τους επιστημονικούς συesotirop@athena-innovation.grνεργάτες και των τριών Ινστιτούτων του ΕΚ «Αθηνά» (Ινστιτούτο Επεξεργασίας Λόγου, Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων, Ινστιτούτο Πληροφοριακών Συστημάτων), καλύπτοντας μεγάλο εύρος τομέων εφαρμογής Ψηφιακών Τεχνολογιών και καταδεικνύοντας τον κρίσιμο ρόλο των Επιστημών της Πληροφορίας στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας. 

Ταυτόχρονα, ομάδες επιστημόνων και προγραμματιστών προσκαλούνται να λάβουν μέρος στο Datathon που θα διεξαχθεί, με προκλήσεις – προβλήματα που προέκυψαν κατά την υλοποίηση των έργων και προσφέρονται για περαιτέρω αξιοποίηση και διερεύνηση λύσεων.   

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, αλλά είναι απαραίτητη η εγγραφή. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, το πρόγραμμα, καθώς και για τη συμμετοχή σας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

 Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα είναι ιδιαίτερη τιμή για το ΕΚ “Αθηνά”. 

 

 

18 Ιουνίου 2021

Ερευνητικό Κέντρο "Αθηνά"