Fridays For Future: #menoumespitisozoumetonplaniti

19 03 2020 | 07:08

#climatestrikedigital

Αναμφισβήτητα ο πλανήτης μας την παρούσα περίοδο διέρχεται, εκτός της κλιματικής κρίσης, και μια ακόμη κρίση, την πανδημία του κορωνοϊού. Για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και για την πρόληψη των καταστροφικών συνεπειών που αποδεδειγμένα μπορεί να προκαλέσει είναι σημαντικό να τηρηθούν τα μέτρα που έχουν προταθεί. Όπως όλοι γνωρίζουμε ένα από αυτά, είναι η αποφυγή χώρων συνάθροισης, και γενικότερα η αποφυγή επαφής με μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό ότι η οργάνωση μιας πορείας με στόχο την κινητοποίηση των πολιτικών της χώρας μας απέναντι στην κλιματική κρίση θα λειτουργούσε ως τροχοπέδη στην προσπάθεια προστασίας των πολιτών από τον κορωνοϊό, κι εμείς ως περιβαλλοντικό και συνάμα ανθρωπιστικό κίνημα σίγουρα δεν επιθυμούμε κάτι τέτοιο.


Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε τόσο καιρό με σκοπό να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας και να πείσουμε τους ανθρώπους στην εξουσία να δράσουν κατάλληλα, ώστε να αποφευχθούν οι τραγικές επιπτώσεις
της τεράστιας οικολογικής καταστροφής. Πλέον μας δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιηθούμε διαδικτυακά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:


1. Τράβηξε μια φωτογραφία στο σπίτι σου με το αγαπημένο σου πλακάτ.
2. Προσκάλεσε φίλους και συγγενείς να σε βοηθήσουν!
3.  Πόσταρε τη φωτογραφία σε όλα τα social media με hastags: #menoumespitisozoumetonplaniti και #climatestrikeonline
4. Αςδείξουμεότιπρέπειναακούσουμετιλένεοιεπιστήμονες.Αυτήείναικρίση!Και να πείσουμε τους πολιτικούς όλου του κόσμου να κάνουν το ίδιο!


Ευχαριστούμε για την στήριξη.


Μείνετε σπίτι, προστατεύοντας τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Ο πλανήτης σάς χρειάζεται
Fridays for Future Greece


 


 

18 Μαρτίου 2020

Fridays For Future