Ενημερωτική εκδήλωση για τον κλιματικό νόμο και την πράσινη μετάβαση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

14 07 2022 | 17:30

Ειδική ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα το νέο κλιματικό νόμο, την πράσινη μετάβαση αλλά και το παρόν και το μέλλον της ενέργειας διοργανώνει η TÜV HELLAS (TÜV NORD) την Τετάρτη 20 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο «Κλιματικός νόμος και ενεργειακή μετάβαση: ευκαιρίες και προκλήσεις» κορυφαία στελέχη της αγοράς ενέργειας, ακαδημαϊκοί αλλά και πολιτικοί θα αναδείξουν τα μείζονα θέματα που έχουν προκύψει τόσο σε νομοθετικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Ταυτόχρονα, θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην επεξήγηση της σημασίας τους καθώς και της επίδρασης που έχουν στη λειτουργία και τον σχεδιασμό των επιχειρήσεων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα αναδειχθεί ο ρόλος και η σημασία των συστημάτων διαχείρισης και των φορέων πιστοποίησης στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνουν οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Ενημερωτική εκδήλωση για τον κλιματικό νόμο και την πράσινη μετάβαση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Αναλυτικά, στην ενότητα που αφορά στο νέο κλιματικό νόμο και τη συνεισφορά των φορέων πιστοποίησης συμμετέχουν οι Δρ. Παναγιώτης Αχλάδας, Senior Auditor for QHSEEn Management Systems και Lead Verifier of Green House Gases (GHG), Αλέξανδρος Καραπέτσης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας TRITOXO και Ενεργειακός Επιθεωρητής, Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Επικεφαλής ESG, της Eurobank και η κυρία Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Αντίστοιχα, στην ενότητα που αφορά στο παρόν και το μέλλον της διαθεσιμότητας της ενέργειας συμμετέχουν οι κ.κ. Ιωάννης Μανιάτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, και πρώην Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Χάρης Δούκας, Αναπληρωτής Καθηγητής Ενεργειακής Πολιτικής και Διαχείρισης στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, Κωνσταντίνος Παπαλουκάς, Συντονιστής της Εθνικής Επιτροπής για το Υδρογόνο και Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace, την Τετάρτη, 20 Ιουλίου από τις 11:30 έως τις 16:15 και θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3IOJGgN

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Φρίγκα (6936028853, press@tuv-nord.com)