Δυναμικό παρών από τα μηχανήματα έργων στην 4η διεθνή έκθεση “Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος”.

03 12 2019 | 11:42

Ύστερα από αίτημα της αγοράς θα υπάρξει δυναμική παρουσία των μηχανημάτων έργων, ώστε ο συγκεκριμένος κλάδος να αναδείξει τις δυνατότητές του στην ετήσια γιορτή για το περιβάλλον.

 

Εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η παρουσία των πλέον σύγχρονων μηχανημάτων έργων στην 4η διεθνή έκθεση «Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου, στο MEC Παιανίας. Η «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press», με τεχνογνωσία σχεδόν 30 ετών στη διοργάνωση εκθέσεων, αφουγκραζόμενη τις εξελίξεις και τις ανάγκες του κλάδου, ανταποκρίθηκε στο αίτημα της αγοράς για δυναμική παρουσία και των μηχανημάτων έργων, που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την ετήσια γιορτή για το περιβάλλον.

Σε μια περίοδο που η περιβαλλοντική πολιτική και η αντιμετώπιση του μεγαλύτερου, ίσως, κινδύνου για τον πλανήτη – της κλιματικής αλλαγής – βρίσκονται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, η Verde.tec ετοιμάζεται να υποδεχθεί όλες εκείνες τις επιχειρήσεις που ακολουθούν στρατηγική με όραμα και κύριο γνώµονα την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη. Τη στιγμή, μάλιστα, που η περιβαλλοντική νομοθεσία εκσυγχρονίζεται και γίνεται πιο αυστηρή διεθνώς, με επιπρόσθετους όρους και περιορισμούς για την αποκατάσταση, τη δόμηση και τη διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος, τα μηχανήματα έργων παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Την ίδια ώρα η διαφαινόμενη ανοδική αναπτυξιακή πορεία της χώρας και η κατασκευαστική έκρηξη που αναμένεται το επόμενο διάστημα για έργα σε όλους τους τομείς, θα δώσουν ιδιαίτερη ώθηση στις επιχειρήσεις εκείνες που σέβονται την περιβαλλοντική νομοθεσία, με στόχο να συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας. Την τιμητική τους θα έχουν τα μηχανήματα έργων και η Verde.tec δεσμεύεται ότι στην επόμενη διοργάνωση θα τα προβάλλει και αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σηματοδοτώντας την «αναγέννηση» μιας αγοράς μετά από μια μακρά αρνητική περίοδο. Στόχος της έκθεσης είναι να αποτελέσει το βήμα ώστε ο συγκεκριμένος κλάδος να δώσει ηχηρό παρών, να αναδείξει τις δυνατότητές του και ουσιαστικά να επαναπροσδιοριστεί υπό το πρίσμα της νέας πραγματικότητας.

Στην έκθεση μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις που κατασκευάζουν ή αντιπροσωπεύουν μηχανήματα έργων όπως: χωματουργικά, ανυψωτικά, σκαπτικά, διατρητικά, μεταφορικά, φόρτο-εκφορτωτικά, οδοποιίας, διάνοιξης σηράγγων, λιμένων, κατεδάφισης, παραγωγής σκυροδέματος, λατομείων, ανακύκλωσης, καθαριότητας κ.λπ.

Την ερχόμενη άνοιξη, η Verde.tec 2020”, το νέο ραντεβού των πρωτοπόρων στην κυκλική οικονομία, στις τεχνολογίες περιβάλλοντος και στις έξυπνες πόλεις, αναμένεται να σηματοδοτήσει και την επιστροφή των «γιγάντων» για τα μηχανήματα έργων.

 

 

 

3 Δεκεμβρίου 2019

Verde.tec