4η Διεθνής Έκθεση "Verde.tec 2020".

18 11 2019 | 16:49

Η γιορτή του περιβάλλοντος έρχεται ανανεωμένη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ για να επιβραβεύσει τοπική Με ιδιαίτερη ανυπομονησία αναμένονται τα “GREEKGREEN AWARDS”, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της 4ης διεθνούς έκθεσης “Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος”, από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου, στο MEC Παιανίας.

Η επόμενη διοργάνωση έρχεται πλήρως ανανεωμένη και με πολλές εκπλήξεις για να επιβραβεύσει τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές που ακολουθούν τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς και επιχειρήσεις. Στα “GREEKGREENAWARDS 2020” έχουν ενταχθεί και νέες κατηγορίες βραβείων ώστε να καλύψουν όλο το φάσμα των εξελίξεων στην κυκλική οικονομία. Από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την ανακύκλωση, την αποκατάσταση περιβάλλοντος και την οικολογική δόμηση μέχρι τις εναλλακτικές τεχνολογίες, την οικολογική μετακίνηση, τον πράσινο τουρισμό και τις smart cities.

Η επιλογή των νέων κατηγοριών είναι σύμφωνη με τις ενότητες των πράσινων τεχνολογιών που προβάλει από το 2005 ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας των βραβείων, το μηνιαίο περιοδικό «Ecotec», το οποίο από την κυκλοφορία του και μέχρι σήμερα παρακολουθεί, προβάλλει και ενημερώνει για θέματα περιβάλλοντος και αποτελεί σημείο αναφοράς για τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα γίνει από πολυμελή επιστημονική επιτροπή, ενώ εκπρόσωπος της «Τεχνοεκδοτική / T-Press» και του περιοδικού “Ecotec” θα συντονίσει τη διαδικασία, χωρίς καμία απολύτως συμμετοχή στην επιλογή των βραβείων. Όλες οι λεπτομέρειες για τις κατηγορίες των βραβείων, τις ημερομηνίες υποβολής των υποψηφιοτήτων και την ημερομηνία πραγματοποίησης της λαμπρής τελετής θα ανακοινωθούν αναλυτικά τις επόμενες ημέρες.

Τα “GREEKGREENAWARDS” είναι μία πρωτοβουλία της «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press», η οποία συμβάλλει στην ανάδειξη και προώθηση βέλτιστων πρακτικών, την ώρα που η περιβαλλοντική πολιτική και η αντιμετώπιση του μεγαλύτερου, ίσως, κινδύνου για τον πλανήτη – της κλιματικής αλλαγής – βρίσκονται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Η «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press», αναγνωρίζοντας τη συμβολή στην επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης, όλων όσων ακολουθούν στρατηγική με όραμα και κύριο γνώµονα την προστασία του περιβάλλοντος, δεσμεύεται ότι για μία ακόμη χρονιά θα προβάλλει και αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε τέτοια προσπάθεια.

Τα “GREEKGREENAWARDS 2020” έρχονται για να γράψουν ιστορία στην ήδη επιτυχημένη πορεία του θεσμού.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Σταθακόπουλο στα τηλέφωνα 210 6800470, 6944 164412 και στα email syntax@ecotec.grtpress@tpress.gr.

 

 

 

18 Νοεμβρίου 2019

Verdetec