Αναρτήθηκαν οι εισηγήσεις και τα βίντεο από το συνέδριο Renewable & Storage Forum.

07 11 2019 | 06:44

Μεγάλη επιτυχία, κατά κοινή ομολογία σημείωσε το συνέδριο που οργάνωσε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου το energypress με τίτλο «renewable & storage forum». Περισσότεροι από 400 σύνεδροι και αρκετές χιλιάδες που παρακολούθησαν το συνέδριο από τη ζωντανή μετάδοση, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις  ραγδαίες και σημαντικές εξελίξεις σε θεσμικό, ρυθμιστικό, πολιτικό, επιχειρηματικό, αλλά και τεχνολογικό – επιστημονικό επίπεδο, σε ότι αφορά τις ΑΠΕ και την Αποθήκευση Ενέργειας.

Δείτε εδώ τις εισηγήσεις και τα βίντεο του συνεδρίου.

Ανάμεσα στους ομιλητές, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης (παραχώρησε ζωντανή συνέντευξη στους δημοσιογράφους Θοδωρή Παναγούλη και Χάρη Φλουδόπουλο), ο υφυπουργός ΠΕΝ Γεράσιμος Θωμάς, ο πρόεδρος της ΡΑΕ Δρ Νίκος Μπουλαξής, ο πρόεδρος του ΕΣΗΑΠΕ Γιώργος Περιστέρης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΑΠΕΕΠ Γιάννης Γιαρέντης,  ο αντιπρόεδρος του ΑΔΜΗΕ Γιάννης Μάργαρης, οι καθηγητές Ιωάννης ΑναγνωστόπουλοςΠαντελής ΚάπροςΠαντελής Μπίσκας, Σοφοκλής Μακρίδης.

Στις ερωτήσεις των φορέων της αγοράς απάντησαν ο Δημήτρης Τσαλέμης από το ΥΠΕΝ, ο Διονύσιος Παπαχρήστου από τη ΡΑΕ, ο Νίκος Δρόσος από τον ΔΕΔΔΗΕ, ο Χριστόφορος Ζούμας από το Χρηματιστήριο Ενέργειας,  και ο Χάρης Λαζάνης από τον ΔΑΠΕΕΠ.

Εισηγήσεις παρουσίασαν επίσης ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης, ο Τάκης Χαβιαρόπουλος, ο Στέλιος Ψωμάς , η Γιούλα Τσικνάκου, ο Δημήτρης Βαρλάμης, ο Ζήσιμος Μαντάς, ο Απόστολος Πάνος, ο Αντώνης Ξενιός, ο Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, η Μαβίκα Ηλιού, ο Χρύσανθος Στειακάκης , η Γεωργία Γληνού, ο Στάθης Κακούνης ο Κώστας Μπασλής, ο Σπύρος Ρόζης, ο Σωκράτης Παστρωμάς, ο Βασίλης Γεωργίου, ο Sam Zheng.

8

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

 

 

 

31 Οκτωβρίου 2019

energypress