Αναλυτικό Πρόγραμμα Ημερίδων της ΡΑΑΕΥ στην 87η ΔΕΘ

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα των Ημερίδων της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

 

Η ΡΑΑΕΥ θα διοργανώσει μία Ημερίδα και δύο Εσπερίδες:

 

  • Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα 10:15 πμ, Κεντρική εκδήλωση της ΡΑΑΕΥ με ομιλητές τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη  και τον Πρόεδρο της ΡΑΑΕΥ, Αναπλ. Καθ. Αθανάσιο Δαγούμα. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα μιλήσουν ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου και η υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου.
  • Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 19:00, Εσπερίδα με θέμα «Τα κλιματικά Σύμφωνα των Δήμων της Ελλάδας και της Κύπρου, τα οποία επελέγησαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «100 Κλιματικά ουδέτερες πόλεις έως το 2030 από και προς τους πολίτες»
  • Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 19:00, Εσπερίδα με θέμα «Τρέχουσες εξελίξεις για την αύξηση της διείσδυσης των ΑΠΕ»

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην  Αίθουσα Α -  Σ.Κ. «Ν. Γερμανός» στο Κτίριο 8 (2ος όροφος) εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ.

 

Οι επισκέπτες της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά στην ιστορία της ΔΕΘ, θα έχουν την ευκαιρία, επισκεπτόμενοι το stand 24 στο Κτίριο 10, να δουν το περίπτερο-έργο τέχνης της ΡΑΑΕΥ, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από φοιτήτριες/φοιτητές και απόφοιτους της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

 

Για δεύτερη χρονιά, η ΡΑΑΕΥ σε συνεργασία με την κοσμητεία της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, διοργανώνει Διαγωνισμό Ζωγραφικής για νέους/νέες με θέμα «Καθαρή Πόλη-Καθαρή Ενέργεια».

Ταυτόχρονα, υλοποιεί, για δεύτερη χρονιά, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους επισκέπτες της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης: το Bowling της ενέργειας!

 

 

 

 

cover photo:enikos.gr