ΔΤ | Νέα σεμινάρια πιστοποίησης σχεδιαστών Παθητικών Κτιρίων

24 07 2023 | 17:45ΕΙΠΑΚ

Ξεκινάει ο νέος κύκλος των πιο ολοκληρωμένων και επιτυχημένων σεμιναρίων ενεργειακού σχεδιασμού κτιρίων, που διοργανώνεται εδώ και 10 χρόνια από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου, και από τα οποία έχουν αποφοιτήσει και πιστοποιηθεί δεκάδες επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.

Τα νέα σεμινάρια του ΕΙΠΑΚ, που πλέον βρίσκονται σε επίπεδο μεταπτυχιακού, ξεκινούν στις 11 Σεπτεμβρίου 2023, και περιλαμβάνουν 255 ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικής άσκησης. Δώδεκα βασικοί εκπαιδευτές, guest επιστήμονες από όλο τον κόσμο και κορυφαίες εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου, που θα παρουσιάσουν innovative προϊόντα για Παθητικά Κτίρια, περιλαμβάνονται στο φετινό βελτιωμένο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα των σεμιναρίων.

Ο νέος κύκλος των σεμιναρίων Σχεδιαστών Παθητικού Κτιρίου, που αποτελεί ένα από τα κορυφαία σεμινάρια ενεργειακού σχεδιασμού κτιρίων στον κόσμο και συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη και τη μελέτη με την εφαρμογή, διαμορφώθηκε μετά από πολύμηνη προετοιμασία, ενώ το εκπαιδευτικό υλικό έχει εμπλουτιστεί με υλικό από τα projects, στα οποία συμμετέχει το ΕΙΠΑΚ σε Ελλάδα και εξωτερικό (Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ).

Όλα τα σεμινάρια διεξάγονται διαδικτυακά μέσω Zoom, ενώ μετά την ολοκλήρωσή τους, οι συμμετέχοντες που επιθυμούν να πιστοποιηθούν, θα λάβουν μέρος σε online εξέταση διάρκειας 3 ωρών. Οι επιτυχόντες θα λάβουν πιστοποιητικό από το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου (https://passivehouse.com) και θα καταχωρηθούν στην παγκόσμια βάση δεδομένων για 5 χρόνια.

Κάντε κλικ εδώ και εξασφαλίστε έγκαιρα την θέση σας και την έκπτωση: https://eipak.org/product/designerseminars 

Αναλυτικές πληροφορίες για τα σεμινάρια:
https://eipak.org/phcourses2023