Επερχόμενα Σεμινάρια Πιστοποίησης Σχεδιαστών Παθητικών Κτιρίων

18 12 2021 | 10:26

Σεμινάρια Πιστοποίησης Σχεδιαστών Παθητικών Κτιρίων Ιανουαρίου 2022

Το ΕΙΠΑΚ ανακοινώνει  την επόμενη  σειρά σεμιναρίων για την πιστοποίηση Σχεδιαστών Παθητικών Κτιρίων για τον προσεχή Ιανουάριο 2022.

  • Έχοντας προσαρμοστεί στο πνεύμα των καιρών, τα σεμινάρια μπορείτε να τα παρακολουθήσετε είτε τηλεδιάσκεψης με την επαγγελματική πλατφόρμα Webinar Zoom είτε δια ζώσης (για όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης) στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Bostik Academy (Μετσόβου 3, Μοσχάτο). Η εξέταση είναι αποκλειστικά online και διεξάγεται μέσω της πλατφόρμας Moodle. Η επίσημη γραπτή εξέταση, η οποία διέπεται από συγκεκριμένο κανονισμό και με προκαθορισμένη ύλη είναι διάρκειας τριών ωρών.
  • Το σεμινάριο πλέον δεν είναι ένα, αλλά 4  ξεχωριστά (λαμβάνοντας υπόψη πως κάποιος έχει γνώση βασικών αρχών σχεδιασμού), τα οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν είτε εντελώς ανεξάρτητα είτε σε συνδυασμό με την συμμετοχή στην εξέταση πιστοποίησης. Με άλλα λόγια μπορεί κανείς να αποκτήσει τις γνώσεις που απαιτούνται για τον σχεδιασμό Παθητικών Κτιρίων, να μάθει σε άλλη στιγμή να χρησιμοποιεί το εργαλείο υπολογισμού ενεργειακού ισοζυγίου PHPP και σε άλλη στιγμή να συμμετέχει στην εξέταση πιστοποίησης σχεδιαστή.  
  • Αναλυτικές πληροφορίες για τα σεμινάρια στα οποία μπορεί κανείς να δηλώσει ανεξάρτητα συμμετοχή θα βρείτε ΕΔΩ!
  • Αν είστε μέλος του ΕΙΠΑΚ και ανάλογα με την κατηγορία μέλους, έχετε σημαντικές εκπτώσεις στο κόστος των σεμιναρίων έως και 50%.
  • Τέλος υπάρχουν δύο σημαντικές προσφορές για όλους για τα επόμενα σεμινάρια :
  1.  Αν επιλέξετε όλη τη σειρά των σεμιναρίων (δηλαδή και τα 4 σεμινάρια), και συμμετέχετε στην εξέταση, παίρνετε το ελληνικό λογισμικό PHPP δωρεάν!
  2. Αν επιλέξετε τουλάχιστον 3 σεμινάρια, δίνετε προκαταβολή 200 ευρώ και το υπόλοιπο το εξοφλείτε σε 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα επικείμενα σεμινάρια του Ιανουαρίου 2022 και όλες τις επιλογές που έχετε, μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Σεμινάρια της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσα από το eshop του ΕΙΠΑΚ πατώντας εδώ. Αν δυσκολεύεστε, δείτε το αναλυτικό βίντεο συμμετοχής .
Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και υπάρχει πάντοτε σειρά προτεραιότητας.