Τροποποίηση προγράμματος εκδηλώσεων ΙΕΝΕ για το 2020.

18 03 2020 | 09:12

Eν όψει των μέτρων που έχουν ληφθεί στην χώρα μας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (COVID-19) και της γενικότερης προσπάθειας που καταβάλλεται για περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, το IENE είναι υποχρεωμένο να αναθεωρήσει το πρόγραμμα εκδηλώσεων του για όλο τον χρόνο ενώ ενδέχεται κάποιες από τις εκδηλώσεις του να ακυρωθούν. Ορισμένες από τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονταν για Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο  θα μετατεθούν στο β’ εξάμηνο του έτους ενώ άλλες θα πραγματοποιηθούν εντός του Ιουνίου και Ιουλίου. Αμέσως μετά το Πάσχα θα ακολουθήσει λεπτομερής ανακοίνωση με τις νέες ημερομηνίες.

Πιο συγκεκριμένα οι ακόλουθες εκδηλώσεις μας αναβάλλονται για το Β’ εξάμηνο: 

  • Συνέδριο “Επενδύοντας στην Ενεργειακή Αποδοτικότητα: Επιχειρήσεις, Βιομηχανία και Δημόσια Κτίρια”, προγραμματισμένη αρχικά για   την Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

 

  • Ημερίδα “Ενέργεια, Επενδύσεις και Εξαγωγές”,  προγραμματισμένη αρχικά για την Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

 

  • Συνέδριο “Πράσινα Υγρά Καύσιμα του Μέλλοντος”, προγραμματισμένη αρχικά για την Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

 

Προς το παρόν το 12th SEE Energy Dialogue, που είναι προγραμματισμένο για τις 25-26 Ιουνίου 2020, στην Θεσσαλονίκη δεν ματαιώνεται και προβλέπεται ότι θα διεξαχθεί κανονικά. Σε περίπτωση που λόγω δυσμενών συνθηκών υποχρεωθούμε να το αναβάλλουμε θα υπάρξει ξεχωριστή ανακοίνωση.

 

 

 

17 Μαρτίου 2020

ΙΕΝΕ