Θα λείψει (;) από το ΚΑΠΕ η σταρ του νέου ριάλιτι;

17 10 2023 | 11:25Energypress

Δεν ξέρω πόσοι το θυμάστε, αλλά η -μη μου πείτε ότι τη λησμονήσατε...- Ραχήλ Μακρή είναι ακόμα Προϊσταμένη του Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών & Λογιστηρίου της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του ΚΑΠΕ, σύμφωνα τουλάχιστον με τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα του Κέντρου. Τώρα το νέο μεγάλο βήμα της στην αρένα της δημοσιότητας, είναι η συμμετοχή της σε ένα τηλεοπτικό σόου. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, όμως, δεν είναι τόσο η απόφασή της να δοκιμάσει τις δυνάμεις και τις αντοχές της συμμετέχοντας σε ένα ριάλιτι επιβίωσης όσο τα όσα ανέφερε σε σχετικές της δηλώσεις,  χαρακτηριστικά της ιδέας που έχει για τον εαυτό της και για το αποτύπωμά της στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας.

Για το ΚΑΠΕ δεν κάνει αναφορά αλλά είμαι σίγουρος ότι χάρηκαν κι άλλοι, εκτός από την ίδια, που για κάποιο διάστημα τουλάχιστον θα την βλέπουν μέσα από τις τηλεοράσεις τους να είναι στον Άγιο Δομίνικο, κι όχι να είναι κάπου κοντά τους, στο Πικέρμι.

Ιδού οι δηλώσεις: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση που την πήρα μαζί με την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου ήταν εκείνα που με παρακίνησαν να συμμετέχω στο “I’ m celebrity get me out of here”. Στην αρχή είπα όχι, μου φαινόταν λίγο περίεργο για μένα. Μετά είδα ότι στην Αγγλία συμμετείχε και ο Υπουργός Υγείας. Εδώ βέβαια, δεν είναι μεγάλη Βρετανία, είναι λίγο ασυνήθιστο, αλλά δεν έχει σημασία. Τρία χρόνια στη Βουλή άκουγα μόνο σχόλια και κλεισμένα μικρόφωνα. Πρόσωπο που να έχει σχολιαστεί περισσότερο από μένα στην ιστορία της μεταπολίτευσης, δεν υπάρχει. Ας συνεχίσουν να σχολιάζουν. Στο κάτω κάτω πρόκειται για ένα παιχνίδι. Επομένως, δε με αφορά η σκληρή τους κριτική (...) Αυτό που δε θα ήθελα να συμβεί στο παιχνίδι, είναι, τελικά να είναι ανιαρό. Ο κόσμος έχει ανάγκη από κάτι πιο ανάλαφρο. Είναι κάτι που θα έχει το γέλιο του, τον τρόμο του… Ο τελευταίος άνθρωπος που χαιρέτησα είναι τα παιδιά μου και ο σύζυγός μου. Μου είπαν καλή τύχη, τα σ’ αγαπώ πέσανε… Τα γούρια μου είναι τα δυο κομποσκοίνια μου, και το φυλαχτό του Αγίου Εφραίμ που φοράω πάντα».