Σεμινάρια πιστοποίησης σχεδιαστών Παθητικού Κτιρίου με ειδικές τιμές για μελετητικά γραφεία & εταιρίες

Ένα από τα κορυφαία σεμινάρια ενεργειακού σχεδιασμού κτιρίων στον κόσμο, παίρνει πλέον μορφή μεταπτυχιακού επιπέδου και προσφέρει μια απίστευτη μαθησιακή εμπειρία. Μέσα από ένα συνδυασμό ζωντανών συνεδριών, εργασίας στο σπίτι, επισκέψεων σε εργοτάξια και εταιρείες υλικών και με την παροχή πληθώρας υποστηρικτικού υλικού, συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη και τη μελέτη με την εφαρμογή.

Με έμφαση στην πραγματική αειφορία των κτιρίων, την κυκλική οικονομία, τα βιώσιμα και οικολογικά υλικά, την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικούς αποτυπώματος του κτιρίου μέσα στον πλήρη κύκλο ζωής του, το σεμιναριο παρέχει σε αρχιτέκτοντες, μηχανικούς, φυσικούς και όποιον άλλο συμμετέχει στην κατασκευαστική βιομηχανία όλα τα απαραίτητα εφόδια για να σχεδιάζουν καλύτερα κτίρια, τα καλύτερα κατά τεκμήριο περιβαλλοντικά, ενεργειακά και οικονομικά κτίρια

 

 

Δώδεκα βασικοί εκπαιδευτές, guest speakers επιστήμονες από ολο τον κόσμο και κορυφαίες εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου, που θα παρουσιάσουν innovative προϊόντα για Παθητικά Κτίρια, αποτελούν τον πυρήνα των σεμιναρίων, που συνολικά αφορούν 255 ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικής άσκησης.

Οι σπουδαστές καλούνται να περάσουν από όλα τα στάδια της μελέτης ενός παθητικού κτιρίου, να χρησιμοποιήσουν νέα λογισμικά και να βελτιστοποιήσουν τη χρήση των σχεδιαστικών εργαλείων, που ήδη κατέχουν. Παράλληλα, θα αναλάβουν να επιβλέψουν κτίρια υπο κατασκευή, αλλά και να εργαστούν ως τεχνικοί τοποθετώντας οι ίδιοι ταινίες αεροστεγανότητας, κουφώματα και μονωτικά υλικά.

Σημειώνεται ότι το ΕΙΠΑΚ δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο, καθώς μέσω των συνεργατών, υλοποιεί projects και πιστοποιεί Παθητικά Κτίρια σε Ελλάδα και εξωτερικό (Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ).

 

 

 

cover photo:dynamikiate.gr