Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας με τη βοήθεια της FIX Hellas!

05 05 2022 | 18:39

Αθήνα, 04 Μαΐου 2022 Οι γειτονιές είναι το σπίτι μας, και η FIX Hellas τις φροντίζει και τις ομορφαίνει, με μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία.

Μέσα από τη νέα της δράση, η FIX Hellas, μας προτρέπει να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές όλων. Έτσι, στηρίζοντας τη ΜΚΟ We4All και το εθελοντικό κίνημα Save Your Hood θέτει νέους, «πράσινους» στόχους και σε καλεί να γίνεις μέρος αυτής της αποστολής, ενώ μπαίνεις και στην κλήρωση για να κερδίσεις πλούσια δώρα.

Στόχος της δράσης μέχρι τον Σεπτέμβριο, με τη βοήθεια της We4All, είναι να έχουν πραγματοποιηθεί 2.500 φυτεύσεις σε τουλάχιστον 6 γειτονιές της Αττικής, καθώς και σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας, που δοκιμάστηκε πρόσφατα. Παράλληλα, η FΙΧ Hellas στηρίζει το σκοπό του πανελλαδικού κινήματος Save Your Hood, και αναλαμβάνει τον καθαρισμό 8 αστικών περιοχών σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα θέτοντας έτσι νέους στόχους για πιο πράσινες και καθαρές γειτονιές.

Η ενέργεια γεννήθηκε μέσα από τη βασική αρχή και φιλοσοφία της FIX Hellas, πως μερικές απλές πράξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή και την καθημερινότητά μας. Το πράσινο και η καθαριότητα στις γειτονιές μας, είναι δυο από τα πιο βασικά στοιχεία, γιατί κάθε φορά που ομορφαίνει η γειτονιά μας, ομορφαίνει ο κόσμος μας, το σπίτι μας.

Μπορείς και εσύ να γίνεις μέρος αυτής της αποστολής, για πιο πράσινες και καθαρές γειτονιές, με έναν απλό, εύκολο και γρήγορο τρόπο μπαίνοντας παράλληλα και σε κλήρωση για πλούσια δώρα! Βρες τον μοναδικό κωδικό σε κάθε FIX Hellas, μπες στο https://geitoniesfix.gr/troulokal/, πρόσθεσε τα στοιχεία και τον σχετικό κωδικό και λάβε μέρος στις εβδομαδιαίες κληρώσεις που θα αναδείξουν συνολικά 500 τυχερούς.

“Κάνε το καλό με τον κωδικό” και ομόρφυνε, παρέα με της FIX, τις γειτονιές της πόλης!

#FIXHellas

Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας με τη βοήθεια της FIX Hellas!

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Με σταθερό βηματισμό, εξωστρέφεια, καινοτομία και κυρίως τους ανθρώπους της, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία αναπτύσσεται σταθερά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξέλιξη του κλάδου της ζυθοποιίας στη χώρα μας. H Ολυμπιακή Ζυθοποιία διαθέτει 2 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στη Σίνδο και τη Ριτσώνα, δυναμικότητας 2,1 εκατ. εκατόλιτρων ετησίως, όπου παράγονται 12 προϊόντα: FIX Hellas, FIX Dark, FIX Άνευ, Μythos, Mythos Radler, Mythos 0,0%, Mythos Ice, Kaiser, Henninger, Tuborg Soda, Τuborg Tonic Water και η σειρά Tuborg Lemon / Lime-Green Tea / Orange-Cinnamon Soda

H Ολυμπιακή Ζυθοποιία αξιοποιεί ένα εκτενές δίκτυο συνεργατών, προμηθευτών και σημείων πώλησης, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, με παρουσία σε περισσότερες από 39 χώρες και στις 5 ηπείρους, εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές. Παράλληλα, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία εισάγει και διανέμει στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, όπως: τη δανέζικη Carlsberg, τη γαλλική Kronenbourg 1664 Blanc, τις ιρλανδικές μπύρες Guinness και Kilkenny, τη βέλγικη Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse και τον ανθρακούχο μηλίτη Somersby.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

V+O Communication, Βίβιαν Βονοφακίδη, τηλ. 2107249000 (255),6936 898495, e-mail: vv@vando.gr.