Οι φωνές μας δεν θα χαθούν!

08 06 2020 | 18:52

Το είχαμε πει, δεν το βάζουμε κάτω. Το “περιβαλλοντικό” νομοσχέδιο έγινε νόμος, όμως τώρα είναι ώρα να επιλέξει ο Υπουργός Περιβάλλοντος, κ. Χατζηδάκης, ποιον δρόμο θα ακολουθήσει. Αυτόν των εξορύξεων, που θα καταστρέψει τον φυσικό μας πλούτο; Ή αυτόν της βιώσιμης ανάπτυξης, της πράσινης ανάκαμψης και της προστασίας του περιβάλλοντος και της δικής μας;

Σε χρειαζόμαστε: είναι επείγον να αξιοποιήσεις τη φωνή σου και τη δύναμή σου και να ενωθείς μαζί μας και με χιλιάδες άλλους πολίτες. Επειδή κάθε μέρα είναι μέρα περιβάλλοντος, στις 10 Ιουνίου έλα να πιέσουμε μαζικά τον κ. Χατζηδάκη να επιλέξει τον σωστό δρόμο, στην Ημέρα Δράσης που πραγματοποιούμε σε όλη τη χώρα! Οτιδήποτε κάνεις, πιο μικρό ή πιο μεγάλο, πιο χρονοβόρο ή πιο απλό, η σημασία του είναι τεράστια, για να δείξουμε στον Υπουργό ότι είμαστε χιλιάδες, είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί.

Πριν λίγες μέρες, συμπολίτες μας σχεδίασαν τη δική τους δράση μέσα από τα βιωματικά εργαστήρια που κάναμε, και υποσχέθηκαν ότι θα την κάνουν πράξη και αυτοί μαζί μας, στις 10 Ιουνίου. Όμως, κανείς δεν περισσεύει. Είτε υπέγραψες στην κοινή μας έκκληση με το WWF Ελλάς, είτε παρακολούθησες το βιωματικό μας εργαστήριο, είτε διαμαρτυρήθηκες με άλλες ομάδες και τρόπους, είναι η στιγμή να κάνεις ένα βήμα ακόμα!

Δες εδώ τις δικές μας προτάσεις για να αναλάβεις κι εσύ δράση. Είναι επείγον να δείξουμε όλοι μαζί στον κ. Χατζηδάκη ότι σε αυτόν τον νόμο, θα μας βρίσκει απέναντί του. Είναι επείγον να δείξουμε ότι καμία φωνή δεν χάνεται, με όποιον τρόπο και αν διαμαρτύρεται. Γιατί σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, όμως ο αγώνας για την προστασία του δεν σταματά ποτέ!

 

Δες πως

 

 

 

7 Ιουνίου 2020

GREENPEACE