Όχι μια απλή σύνθεση φωτογραφίας.

13 03 2020 | 07:39

Αυτές οι δύο φωτογραφίες φαινομενικά μοιάζουν διαφορετικές. Αν όμως παρατηρήσεις πιο προσεκτικά, η σύνδεση μεταξύ τους είναι πολύ πιο βαθιά και σημαντική. Γιατί ό,τι συμβαίνει στην καθημερινότητά μας, επηρεάζει και επηρεάζεται από όσα συμβαίνουν στην άλλη γωνιά του πλανήτη.

Δεν το βλέπεις;

d

 

Βοήθησέ μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για έναν δίκαιο, πράσινο και ειρηνικό πλανήτη, τον οποίο έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΣ

Η κλιματική κρίση δεν βλέπει διαχωριστικές γραμμές. Συμβαίνει στην Ανταρκτική, συμβαίνει στον Αμαζόνιο, συμβαίνει στην χώρα μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι επιπτώσεις τους που συμβαίνουν γύρω μας επηρεάζουν τα οικοσυστήματα, τους ανθρώπους και τα δικαιώματά μας. Οι αποφάσεις των εταιρειών και των πολιτικών καθορίζουν τόσο το μέλλον του πλανήτη όσο και το δικό μας. Οι πράξεις μας σε καθημερινό επίπεδο - από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη- μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης.

Μαζί θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσουμε την κλιματική κρίση.

Είναι η στιγμή να ενώσουμε τις φωνές μας και να προστατέψουμε τον πλανήτη και τα δικαιώματά μας και χρειαζόμαστε και εσένα.

 

 

 

 

Greenpeace