Με Χατζηδάκη, Θωμά, Μπουλαξή το συνέδριο του energypress για ΑΠΕ και Αποθήκευση Ενέργειας.

02 10 2019 | 12:29

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το συνέδριο «renewable & storage forum - νέο περιβάλλον, νέες αγορές, νέοι πρωταγωνιστές στην εποχή της ενεργειακής μετάβασης» που οργανώνει το energypress την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στους επιβεβαιωμένους ομιλητές, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Γεράσιμος Θωμάς, ο πρόεδρος της ΡΑΕ Δρ Νίκος Μπουλαξής, ο καθηγητής ΕΜΠ και μέλος της Αρχής Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, οι επίσης γνωστοί καθηγητές Παντελής Κάπρος του ΕΜΠ και Παντελής Μπίσκας του ΑΠΘ, ο πρόεδρος του ΔΑΠΕΕΠ Γιάννης Γιαρέντης.

Συμμετέχουν επίσης όλοι οι φορείς, και οι περισσότερες από τις μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ΑΠΕ και της Αποθήκευσης Ενέργειας.

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να αναδειχθεί το «renewable & storage forum» ως το μεγαλύτερο και σημαντικότερο event στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών και του  ραγδαία αναπτυσσόμενου κλάδου της Αποθήκευσης Ενέργειας

Το πλήθος και η ποιότητα των ομιλητών είναι τέτοιο που εξασφαλίζει την πλήρη και σε βάθος αποτύπωση του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο καλούνται να δραστηριοποιηθούν οι επενδυτές της «πράσινης ανάπτυξης». Τόσο σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα (επίπεδο διετίας) όσο και σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα (επίπεδο δεκαετίας).

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Στο σάιτ του συνεδρίου έχει ανοίξει η διαδικασία της εγγραφής των συνέδρων και έχει αναρτηθεί επίσης ο βασικός κορμός της ατζέντας.

 

 

 

27 Σεπτεμβρίου 2019

energypress