Η υγιεινή και η αειφορία σε πρώτο πλάνο στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο VARIO¬¬ Συνεργατών και έναρξη συνεργασίας με το brand της Dettol.

09 04 2021 | 08:59

Για 14η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε, στις 2-6 Απριλίου 2021, το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεργατών της VARIO με την ενεργό συμμετοχή περισσότερων από 85 συνεργατών της που αποτελούν το δίκτυο της εταιρίας σε ολόκληρη τη χώρα. Φέτος, σεβόμενη τις νέες συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως μετά την κρίση του COVID-19 και θέλοντας να συνεχίσει τον θεσμό που έχει ξεκινήσει με τους συνεργάτες της, η VARIO υλοποίησε online το συνέδριό της, παρουσιάζοντας facts & trends γύρω από τον ευρύτερο κλάδο και, αξιοποιώντας τη χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών, επιβεβαίωσε το μήνυμα προς τους συνεργάτες της: «Μπορεί να είμαστε μακριά…αλλά σας νιώθουμε τόσο κοντά».

 

Οι πυλώνες του συνεδρίου, που αποτελούν και την εταιρική στρατηγική της VARIO, ήταν η υγιεινή και η ασφάλεια, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η αειφορία-βιώσιμη ανάπτυξη. Επιπλέον παρουσιάστηκαν οι προκλήσεις, οι λύσεις και τα πολλαπλά οφέλη που μπορούν να προσφέρουν οι παραπάνω τομείς σε κάθε επιχείρηση και ανεξαρτήτως κλάδου της ελληνικής αγοράς.

 

Πιο συγκεκριμένα, η VARIO, ανέδειξε τη σημασία της υγιεινής στους επαγγελματικούς χώρους και μοιράστηκε την εμπειρία και την εξειδίκευσή της στον κρίσιμο αυτόν τομέα. Παράλληλα, στηρίζοντας υπεύθυνα τη βιώσιμη ανάπτυξη και τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να κάνουν την πράσινη διαφορά για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, παρουσίασε στους συμμετέχοντες τη Νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία για τα πλαστικά μιας χρήσης που αποτελεί μέρος τόσο της στρατηγικής της ΕΕ, όσο και της εθνικής στρατηγικής. Αναλυτικότερα, οι συνεργάτες ενημερώθηκαν για τα πλαστικά προϊόντα μίας χρήσης που επηρεάζονται από τη Νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία, τα εναλλακτικά προϊόντα που θα μπορούν να προσφέρουν, την προέλευση και τους βιώσιμους τρόπους ορθής διαχείρισής τους, καθώς επίσης και για την εναρμόνισή τους με την έννοια της κυκλικής οικονομίας και τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ (SDGs2030).

 

Ταυτόχρονα, το συνέδριο τίμησαν με τη διαδικτυακή παρουσία τους τα στελέχη τεσσάρων brands που εμπιστεύονται τη VARIO για την εκπροσώπησή τους στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στελέχη από τις Essity (Tork), Kimberly-Clark (Kleenex), Vikan και Ansell, που αποτελούν πολύτιμους και αξιόπιστους προμηθευτές/συνεργάτες της VARIO, παρουσίασαν καινοτόμες ιδέες και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν για νέες προϊοντικές λύσεις που, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της VARIO, θα βοηθήσουν κάθε σύγχρονη επιχείρηση να δημιουργήσει ένα ακόμα πιο υγιεινό, ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον για τους ανθρώπους, τους επισκέπτες και τους πελάτες της.

 

Επιπλέον, η VARIO παρουσίασε τις νέες συνεργασίες της και ανακοίνωσε με περηφάνια πως εμπλουτίζει την προϊοντική της γκάμα προσθέτοντας μία σημαντική συνεργασία, αυτή με το brand Dettol της εταιρίας Reckitt. Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς για αυξημένη υγιεινή και ασφάλεια, η VARIO και το Dettol ενώνουν τις δυνάμεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους με μοναδικό στόχο την επίτευξη υψηλών επιπέδων υγιεινής και ασφάλειας σε κάθε επαγγελματικό χώρο, επισφραγίζοντας, κυριολεκτικά, μία άκρως… υγιεινή συνεργασία.

 

Τέλος, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ We4all η VARIO προχώρησε στη συμβολική δενδροφύτευση 100 δέντρων στο Μάτι, ενός για κάθε συνεργάτη της. Η ενέργεια αυτή αποτελεί αφενός μία συμβολική κίνηση που υποστηρίζει την έμπρακτη στήριξη της εταιρίας μέσω των δραστηριοτήτων της για την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη και, αφετέρου, συμβολίζει τις ισχυρές ρίζες που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τους συνεργάτες της ανά την Ελλάδα.

 

Σχετικά με τη Vario

Η VARIO Α.Ε. ιδρύθηκε το 2004 και είναι το αποκλειστικό μέλος της Inpacs για την Ελλάδα και την Κύπρο. Σήμερα, η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές επαγγελματικών προϊόντων και αναλώσιμων για επιχειρήσεις (προϊόντα χάρτου, αναλώσιμα catering, απορρυπαντικά, εργαλεία καθαρισμού, προϊόντα ατομικής προστασίας, διαχείριση απορριμμάτων, guest amenities κ.ά.). Οι περισσότεροι από 7.000 κωδικοί των προϊοντικών λύσεων της VARIO (το 45% έχει περιβαλλοντική πιστοποίηση) χρησιμοποιούνται καθημερινά σε χιλιάδες σημεία σε όλη τη χώρα, όπως ξενοδοχεία, βιομηχανίες, αλυσίδες εστίασης, μονάδες υγείας, γραφεία επιχειρήσεων, αεροδρόμια κ.ά. Το όραμα της VARIO είναι να γίνει ο “Your Business Supply Partner”, δημιουργώντας επιπλέον αξία για τους πελάτες, τους ανθρώπους και την κοινωνία.

 

 

7 Απριλίου 2021

VARIO