Η Ώρα της Γης έφτασε!

27 03 2020 | 09:17

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που ζούμε, είναι σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι, αισιόδοξοι και ασφαλείς.

Για αυτό, στις 28 Μαρτίου, στις 20:30 το βράδυ, θα στείλουμε διαδικτυακά ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης για την ανθρωπότητα που αυτήν την περίοδο δοκιμάζεται, αλλά και τη φύση που μας προσφέρει όλα όσα έχουμε ανάγκη.

Φέτος μένουμε σπίτι, σβήνουμε τα φώτα και βγαίνουμε στο μπαλκόνι μας με αναμμένο τον φακό του κινητού μας για να ενώσουμε τη φωνή μας και να αισθανθούμε ότι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες.

Επιπλέον, στις 20:45 θα οργανώσουμε για εσάς ένα ιδιαίτερο διαδικτυακό ταξίδι μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook, προβάλλοντας videos από μία ανεξερεύνητη για πολλούς γωνιά της Ελλάδας, τη Γυάρο, για να ανακαλύψουμε τον μοναδικό φυσικό πλούτο του νησιού, αλλά και τη δουλειά για την προστασία της εμβληματικής μεσογειακής φώκιας.

Τέλος, όσοι από εσάς προτιμάτε να περάσετε μία μελωδική ώρα με τραγούδια εμπνευσμένα από τη φύση, μπορείτε να ακούσετε την playlist που  ετοιμάσαμε στο Spotify ειδικά για την Ώρα της Γης.

 

 

 

27 Μαρτίου 2020

WWF

 

Σας περιμένουμε το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 20:30 στο ψηφιακό μας event