Endless EC | Χρυσή διάκριση για το Beegin στα Hellenic Responsible Business Awards

15 07 2022 | 16:34

Χρυσή διάκριση για το Beegin στα Hellenic Responsible Business Awards

Αθήνα 15 Ιουλίου 2022: Το Beegin, η δράση της Endless EC για την υποστήριξη των μελισσών, των ανθρώπων και του περιβάλλοντος στη Βόρεια Εύβοια, έλαβε χρυσή διάκριση στα Hellenic Responsible Business Awards.

Μέσα από πλήθος σπουδαίων δράσεων και πρωτοβουλιών ελληνικών εταιρειών, για την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνεισφορά στην κοινωνία, η Endless EC διακρίθηκε για το Beegin, μια πρωτοβουλία που έχει τριπλό στόχο: την υποστήριξη των μελισσών και των ανθρώπων που τις φροντίζουν, αλλά και της φύσης στη Βόρεια Εύβοια, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021.

Η κ. Εύη Οικονόμου, Head of Marketing & Sales Modern Trade, που παρέλαβε το βραβείο, κάλεσε τους παρευρισκομένους της εκδήλωσης, να γίνουν κι εκείνοι αρωγοί της πρωτοβουλίας του Beegin και να προσφέρουν όλοι σε ένα σκοπό που έχει έναν τόσο σπουδαίο στόχο.

Ο θεσμός των Hellenic Responsible Business Awards, για έβδομη συνεχή χρονιά, βράβευσε τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Περιβαλλοντική και Κοινωνική Ανάπτυξη. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σε μια λαμπερή βραδιά με την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του ΣΕΒ.

Σχετικά με την Endess EC:

Η Endless EC  είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου “Tissue”, την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών καθώς και την εμπορεία ειδών προσωπικής υγιεινής και συναφών ειδών. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου Χαρτιού – Απορρυπαντικού και βρίσκεται στη λίστα των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελλάδας, με βάση τη λίστα της ICAP, απασχολώντας 250 άτομα προσωπικό. Η εταιρία αποτελεί Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μιας Κοινότητας αμιγώς ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων που διατηρούν την Έδρα, την παραγωγή́ και την ιδιοκτησία τους στην Ελλάδα.