E²Tech4SmartCities VIRTUAL: Διεθνής διαδικτυακή εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 17/6/2020

16 06 2020 | 15:56

To Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, προσκαλεί επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, επενδυτές και άλλους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας, των "έξυπνων πόλεων", του "smart mobility" και της κυκλικής οικονομίας στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων E²Tech4SmartCities 2020 Matchmaking Event Virtual που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 24 Ιουνίου 2020 μέσω της πλατφόρμας b2match.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με πιθανούς επενδυτές, να αναπτύξουν ερευνητικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες, καθώς και να εντοπίσουν ή να προωθήσουν τεχνολογίες, προϊόντα και τεχνογνωσία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Εβδομάδας Αειφόρου Ενέργειας της ΕΕ, εστιάζοντας στον τομέα των ενεργειακά αποδοτικών και βιώσιμων τεχνολογιών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διεξάγονται παράλληλα:

-E²Tech4SmartCities Brokerage event 2020: Βιώσιμες και ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για πόλεις -  αναζήτηση συνεργατών για τεχνικές και διεθνείς συνεργασίες Έρευνας & Ανάπτυξης.
-E²Tech4SmartCities Pitch session 2020: 6 εταιρείες θα επιλεγούν για να παρουσιαστούν σε μια ομάδα δυνητικών επενδυτών.
-H2020 Horizon Workshop: Τα Εθνικά Σημεία Επαφής θα παρουσιάσουν ευκαιρίες χρηματοδότησης στο πλαίσιο του προγράμματος H2020 / Horizon Europe Programme. Η θεματολογία καλύπτει προτεραιότητες όπως η ενέργεια, οι μεταφορές, το περιβάλλον και η κυκλική οικονομία για περισσότερο ασφαλείς πόλεις. 

Η εκδήλωση E²Tech4SmartCities 2020 Matchmaking Event Virtual εστιάζει στα παρακάτω θεματικά πεδία:

-Ενεργειακά αποδοτικά κτίρια
-Εφοδιαστική αλυσίδα και έξυπνη κινητικότητα (Smart Mobility)
-Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών για Έξυπνες Πόλεις
-Ευκαιρίες στο πλαίσιο του Ορίζοντα 2020
-Κυκλική οικονομία και οικολογικές λύσεις σε αστικές περιοχές


Διαδικασία εγγραφής

Για εγγραφή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης https://e2tech4smartcities-2020.b2match.io/ όπου μπορείτε να εισάγετε το προφίλ σας και να επιλέξετε τις διαδικτυακές συναντήσεις σας.

Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και γίνονται σε προκαθορισμένη εικονική αίθουσα και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Κόστος συμμετοχής

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν.

Προθεσμία εγγραφής: 17/06/2020

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση τεχνολογικών - επιχειρηματικών συναντήσεων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πελάτες, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές - τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο. Ταυτόχρονα, η εκδήλωση αποτελεί ιδανικό μέσο προώθησης και προβολής νέων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί από ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Πληροφορίες

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε στην εκδήλωση καθώς και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κα. Κατερίνα Μηναδάκη, τηλ. 210 3607690, minadaki@praxinetwork.gr

 

 

 

15 Ιουνίου 2020

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΞΗ