: Δράσεις με ΔΗΜΟΥΣ // Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (1-24 Σεπτεμβρίου)

Καλησπέρα σας,

 

Με αυτό το email, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις που πραγματοποιήσαμε σε Δήμους της Αττικής, από 1-24 Σεπτεμβρίου. Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό.

 

-------------------------------------------------------------

Δήμος Αθηναίων Αττικό Άλσος

Συνεχίζουμε να δίνουμε το παρών στο Αττικό Άλσος στο «2Ο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής» στις παραστάσεις που διοργανώνονται. Ενημερώνουμε και ευαισθητοποιούμε τους επισκέπτες.

 

Δήμος Π. Φαλήρου  04/09/2023

Συμμετείχαμε στο Δήμο Π. Φαλήρου στα Φαληρικά Δρώμενα στην παραλία Μπάτη και ευαισθητοποιήσαμε τους πολίτες για το πρόγραμμα μας.

 

Δήμος Αμαρουσίου 06/09/2023

Πραγματοποιήθηκε δράση στο Camp «Αεί Φέρειν». Έγινε ενημέρωση και παρουσίαση του προγράμματος σε 35 παιδιά.

 

Δήμος Βύρωνα  08/09/2023

Συμμετείχαμε στο Δήμο Βύρωνα στη Θεατρική παράσταση Τρωάδες του Ευριπίδη στο Θέατρο Βράχων. Ενημερώσαμε και ευαισθητοποιήσαμε τους πολίτες για το πρόγραμμα μας.

 

Δήμος Αγ. Βαρβάρας  11/09/2023

Παραβρεθήκαμε στη θεατρική παράσταση «ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε» στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως που διοργάνωσε ο Δήμος με υποστηρικτή την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και τον ΕΔΣΝΑ με ένα ΚΠΣ. Ενημερώσαμε και ευαισθητοποιήσαμε τους επισκέπτες της εκδήλωσης για το πρόγραμμα μας.

 

Δήμος Καισαριανής  12/09/2023

Παραβρεθήκαμε στη θεατρική παράσταση «ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε» στην cine Aiolis που διοργάνωσε ο Δήμος με υποστηρικτή την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και τον ΕΔΣΝΑ με ένα ΚΠΣ. Ενημερώσαμε και ευαισθητοποιήσαμε τους επισκέπτες της εκδήλωσης για το πρόγραμμα μας.

 

Δήμος Βύρωνα  14/09/2023

Παραβρεθήκαμε στο Δήμο Βύρωνα στη συναυλία των Κότσιρα & Πασχαλίδη στο Θέατρο Βράχων. Ενημερώσαμε και ευαισθητοποιήσαμε τους επισκέπτες για το πρόγραμμα μας.

 

Δήμος Μεταμόρφωσης  15/09/2023

Συμμετείχαμε σε συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Μεταμόρφωσης στην πλατεία Μεταμορφώσεως. Ενημερώσαμε και ευαισθητοποιήσαμε τους πολίτες για το πρόγραμμα μας.

 

Δήμος Ηρακλείου  17/09/2023

Παραβρεθήκαμε στη θεατρική παράσταση «ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε» στο Κτήμα ΦΙΞ που διοργάνωσε ο Δήμος  με υποστηρικτή την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και τον ΕΔΣΝΑ με ένα ΚΠΣ. Ενημερώσαμε και ευαισθητοποιήσαμε τους επισκέπτες της εκδήλωσης για το πρόγραμμα μας.

 

Δήμος Αγ. Αναργύρων Καματερού  18/09/2023

Παραβρεθήκαμε στη θεατρική παράσταση «ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε» στο ανοιχτό Κινηματοθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» που διοργάνωσε ο Δήμος με υποστηρικτή την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και τον ΕΔΣΝΑ με ένα ΚΠΣ. Ενημερώσαμε και ευαισθητοποιήσαμε τους επισκέπτες της εκδήλωσης για το πρόγραμμα μας.

 

Δήμος Χαϊδαρίου  19/09/2022

Πραγματοποιήθηκε δράση στο 4ο Λυκείου Χαϊδαρίου.  Έγινε ενημέρωση και παρουσίαση του προγράμματος σε 75 μαθητές.

 

Δήμος Σπατών Αρτέμιδος 22-23/09/2023

Συμμετείχαμε στο Δήμο Σπατών Αρτέμιδος στο 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού ΜΕΣΟΓΕΙΑ 2023 στο Δημοτικό Στάδιο Σπατών.  Έγινε ενημέρωση και παρουσίαση του προγράμματος σε 1700 μαθητές.