Age of Change: The business of survival, παραγωγής του BBC

14 11 2022 | 10:59Βίκυ Σταύρακα

Καλημέρα!

 

H εμβληματική σειρά Age of Change: The business of survival, παραγωγής του BBC, που δημιουργήθηκε για λογαριασμό του WWF και άλλων συνεργατών, μετά την έναρξή της τον περασμένο Ιούλιο, συνεχίζει πάλι να προβάλλεται. Στη σειρά παρουσιάζονται καινοτόμες πρωτοβουλίες από φορείς και κοινότητες απ΄όλο τον κόσμο, που επιχειρούν να αντιμετωπίσουν ορισμένες από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής μας.

 

Με ιστορίες από την Ελλάδα, το Χονγκ-Κονγκ και το Μεξικό, το δεύτερο μέρος της σειράς ρίχνει φως σε “πράσινες” πρωτοβουλίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, στην αναδάσωση ελωδών εκτάσεων, καθώς και σε πρακτικές για την αντιμετώπιση της σπατάλης τροφίμων στα ξενοδοχεία.

 

Η σειρά ξεκινάει με μια ιστορία από τη χώρα μας, που αφορά το πρόγραμμα “Hotel Kitchen: Εδώ το φαγητό έχει αξία” το οποίο αποσκοπεί στη μείωση της σπατάλης τροφίμων στον ξενοδοχειακό τομέα, ιδιαίτερα σε μια περίοδο σαν τη σημερινή που η Ελλάδα υποδέχεται κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες. Το ξενοδοχείο Ikaros Beach Resort & Spa στην Κρήτη, που συμμετέχει στο πρόγραμμα, πρωταγωνιστεί και στο αντίστοιχο επεισόδιο της σειράς.

 

Η σειρά “Age of Change: The business of survival” θα προβάλλεται για τους επόμενους 12 μήνες, μέσω της πλατφόρμας www.ageofchangeseries.co.uk

 

Για να παρακολουθήσεις το επεισόδιο που αφορά στο “Hotel Kitchen”, πάτα το κουμπί.

 

 

 

Δες το Hotel kitchen