"Μεταξάς & Συνεργάτες": Κορυφαία δικηγορική εταιρεία στον τομέα της Ενέργειας και του Ευρωπαϊκού Δικαίου Ανταγωνισμού σύμφωνα με τον διεθνή οδηγό LEGAL 500

27 04 2023 | 07:29Energypress

Η Δικηγορική Εταιρεία «Μεταξάς & Συνεργάτες», σε συνέχεια της διάκρισής της από τον έγκριτο διεθνή οδηγό αξιολόγησης Chambers Europe 2023, αξιολογήθηκε για μια ακόμη χρονιά, διατηρώντας την πρώτη της θέση, ως πλέον κορυφαία (Tier 1) στους τομείς της Ενέργειας και του Ανταγωνισμού & Ευρωπαϊκού Δικαίου από τον έγκριτο διεθνή οδηγό αξιολόγησης Legal 500 EMEA 2023 (Europe, Middle East και Africa).

Ο εν λόγω ανεξάρτητος διεθνής οδηγός αξιολόγησης κορυφαίων δικηγορικών εταιρειών βασίζει την αξιολόγησή του σε ευρύ δείγμα αυτόνομης ερευνητικής δραστηριότητας επιλέγοντας και αξιολογώντας τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες διεθνώς ανά γνωστικό αντικείμενο με βάση πρωτογενώς κτηθείσες πληροφορίες μέσω αναλυτικών ερωτηματολογίων, αλλά και συνεντεύξεων με εντολείς αλλά και φορείς της οικείας αγοράς. 

Ο οδηγός EMEA παρέχει ερευνητική κάλυψη σε περισσότερες από 80 χώρες και για πάνω από 2.700 δικηγορικές εταιρείες. Η έρευνα του Legal 500 διεξάγεται ετησίως, παρέχοντας μια επίκαιρη και λεπτομερή ποιοτική αξιολόγηση σχετικά με τις νομικές υπηρεσίες που παρέχουν οι αξιολογούμενες δικηγορικές εταιρείες, την εξειδίκευση και την εμπειρία των ομάδων, των ειδικοτήτων και των βοηθητικών υπηρεσιών, λαμβάνοντας, κυρίως, υπόψη τις αξιολογήσεις των εντολέων.

Ο οδηγός Legal 500 EMEA 2023 επισημαίνει ότι η Δικηγορική Εταιρεία «Μεταξάς & Συνεργάτες» θεωρείται κορυφαία δικηγορική εταιρεία στον τομέα της ενέργειας, του ευρωπαϊκού δικαίου και του ανταγωνισμού, ούσα η πρώτη επιλογή των εντολέων κατεξοχήν στις επιστημονικά απαιτητικές υποθέσεις. Προσφέρει, σύμφωνα με την αξιολόγηση του Οδηγού, άριστες νομικές υπηρεσίες σε ένα ευρύτατο φάσμα πολύπλοκων ρυθμιστικών ενεργειακών ζητημάτων που διέπουν όλο το φάσμα της ενεργειακής νομικής ύλης, συνδυάζοντας βαθιά  ακαδημαϊκή και πρακτική εξειδίκευση στους οικείους κλάδους δικαίου. Ο Διευθύνων Εταίρος, Καθηγητής Αντώνης Μεταξάς, κατατάσσεται ως κορυφαίος επιστήμονας, πρωτοπόρος (διάκριση ‘Leading Individual’) στον τομέα του Δικαίου Ενέργειας, αλλά και στον τομέα Ανταγωνισμού & Ευρωπαϊκού Δικαίου, θεωρούμενος ως “true expert (…) providing high level of expertise, high level of commitment and excellent services”. Επιπλέον, ο Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας Μεταξάς & Συνεργάτες, κ. Ευστάθιος Κακούνης, διατήρησε τη διάκριση ‘Next Generation Partner’ στον τομέα του Δικαίου Ενέργειας. 

Δείτε τις φετινές ετήσιες αξιολογήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Legal 500 στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.legal500.com/firms/15078-metaxas-associates-law-firm/20364-…

σ