Klimahouse Business Match 2021 - Digital Edition: Διεθνής Ψηφιακή Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων στον Τομέα των Ενεργειακών και Βιώσιμων Κατασκευών.

23 12 2020 | 13:47

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης τεχνολογικών και επιχειρηματικών συνεργασιών σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών περιοχών θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν στο Klimahouse Business Match 2021 που διεξάγεται μέσω ειδικής πλατφόρμας διασύνδεσης από την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου έως Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο του Μπολζάνο (Chamber of Commerce of Bolzano) στο πλαίσιο της διεθνούς εμπορικής έκθεσης Klimahouse που εστιάζει στα ενεργειακά, αποδοτικά και βιώσιμα κτίρια. Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, υποστηρίζει ενεργά την εκδήλωση και τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στην εκδήλωση.

Η ψηφιακή εκδήλωση τεχνολογικών - επιχειρηματικών συναντήσεων αναμένεται να προσελκύσει σημαντικούς εκπροσώπους από το χώρο της βιομηχανίας και της έρευνας που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

- Κατασκευαστικά υλικά
- Ηλεκτρικά συστήματα
- Προσόψεις κτιρίων
- Συστήματα θέρμανσης
- Μονωτικά υλικά
- Υδραυλικά συστήματα
- Ηλιακά συστήματα
- Συστήματα εξαερισμού
- Παράθυρα / πόρτες
- Ψηφιακός σχεδιασμός κατασκευών
- Ενεργειακή απόδοση (μηδενικής και χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης κτίρια)
- Προκατασκευασμένα κτίρια
- Έξυπνο σπίτι και συστήματα αυτοματισμών
- Κατασκευή ξύλου και ξυλεία
- Συστήματα κλιματισμού
- Οικοδομικές κατασκευές
- Συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας
- Φωτισμός
- Αρθρωτά και προκατασκευασμένα κτίρια

Οφέλη συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους συνεργάτες και πελάτες, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές - τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο. Ταυτόχρονα, η εκδήλωση αποτελεί ιδανικό μέσο προώθησης και προβολής νέων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί από ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Κόστος εγγραφής

Η συμμετοχή στην εκδήλωση τεχνολογικών-επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν (η ηλεκτρονική εγγραφή στον επίσημο ιστοχώρο της διοργάνωσης είναι υποχρεωτική).

Διαδικασία εγγραφής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον επίσημο ιστοχώρο της διοργάνωσης: Klimahouse Business Match 2021

Επίσης θα λάβουν οδηγίες για την υποβολή του επιχειρηματικού-τεχνολογικού τους προφίλ προκειμένου να προγραμματίσουν έγκαιρα τις ψηφιακές συναντήσεις με εταίρους της επιλογής τους. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι συναντήσεις απαιτούν την επιβεβαίωση και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένη ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή ζώνη ώρας κατά την εγγραφή!


Χρονοδιάγραμμα
Εγγραφές: έως 27 Ιανουαρίου 2021
Επιλογή συναντήσεων: 11 Ιανουαρίου έως 27 Ιανουαρίου 2021
Διεξαγωγή εκδήλωσης: 28-29 Ιανουαρίου 2021

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κ.Ηρακλή Καραντώνη (karantonis@praxinetwork.gr, τηλ.: 2810 3389740).

 

 

22 Δεκεμβρίου 2020

PRAXI