Χορηγός επικοινωνίας - Διεθνής συνάντηση "3rd International Tree Planting Initiative"

Καλημέρα

Αναζητούμε χορηγούς επικοινωνίας για το συνέδριο που οργανώνουμε για 3ο έτος στο Μπουραζάνι, στα πλαίσια της Πρωτοβουλίας «75UN – 75 Trees UNAI SDG7» μέσω της οποίας φυτεύτηκαν περίπου 4600 δένδρα της ελληνικής χλωρίδας σε δήμους. Η 3η Διεθνής Συνάντηση στο Μπουραζάνι της Κόνιτσας (16-19 Νοεμβρίου 2023) που οργανώνει το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης του ΕΚΠΑ αποσκοπεί στην παρουσίαση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που σχετίζονται με:

1.    Επέκταση φύτευσης δένδρων σε αστικές, περιαστικές και δασικές περιοχές.

2.    Προτάσεις βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης αγροτικών περιοχών.

3.    Καινοτόμες προτάσεις ευφυούς ανίχνευσης, διαχείρισης, κατάσβεσης δασικών πυρκαγιών.

4.    Δημιουργία και συμμετοχή Δήμων σε Διεθνή Συνεργατική Πρωτοβουλία (International Cooperative InitiativeICI) δενδροφυτεύσεις.

                                                          i.          Δάσος Φιλίας σε Μολδαβία,

                                                        ii.          Προτάσεις βιώσιμης ανάπτυξης στον άξονα Αώου-Vjosa.

Σας επισυνάπτω πληροφορίες για την πρωτοβουλία και πληροφορίες για τις δύο προηγούμενες συναντήσεις υπάρχουν στους συνδέσμους

 

1st International Forestation Initiative, 11-13 Νοεμβρίου 2021 – Μπουραζάνι (Κόνιτσα) – http://www.kepa.uoa.gr

Συνάντηση 2nd International Tree Planting Initiative, 10-13 Νοεμβρίου 2022 – Μπουραζάνι (Κόνιτσα) – http://www.kepa.uoa.gr

 

Σχετικά με τις λεπτομέρειες της χορηγίας επικοινωνίας θα ανταλλάξουμε ηλεκτρονικά μηνύματα. ΑΝ γνωρίζετε εταιρεία η οποία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα ήθελε να είναι χορηγός θα ήταν βοήθεια στις δράσεις μας, αλλά και δυνατότητα προβολής της εταιρείας μέσω αυτού που κάνουμε.

 

Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων