ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24 07 2023 | 18:16Mr. Sotirios NAKOS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 

ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΡΓΟΥ THEATRE IN PALM

 

Προς: Πολιτιστικούς Συντάκτες

 

Η Cube ΑΜΚΕ, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου THEATRE IN PALM, διοργανώνει ένα υβριδικό Residency εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 17 Νοεμβρίου 2023.

 

Κατά τη διάρκεια αυτού του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συνεργαστούν με 10 τοπικούς καλλιτέχνες και 20 διεθνείς καλλιτέχνες, κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων παραμονής τους. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί με στόχο τη δημιουργία 4 έως 12 συμπαραγωγών, παρουσιάζοντας νέα θεατρικά έργα τα οποία θα διαδοθούν διαδικτυακά σε όλη την ομάδα των 120 καλλιτεχνών, των 12 μεντόρων και σε ολόκληρο τον διαδικτυακό κόσμο.

 

Συγκεκριμένα, 10 άτομα θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν σε αυτό το δημιουργικό εργαστήριο. Το πρώτο μέρος του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την πρώτη εβδομάδα, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε δύο διαφορετικές χώρες μεταξύ Φινλανδίας και Σουηδίας, με όλα τα έξοδα να καλύπτονται από την Cube ΑΜΚΕ, ως μέρος του Ευρωπαϊκού έργου Theatre in Palm.

Προσκαλούμε όλους εκείνους που είναι ηθοποιοί, χορευτές, καλλιτέχνες τσίρκου, συνθέτες, σχεδιαστές κοστουμιών, χορογράφοι, σκηνοθέτες, εκπαιδευτές θεάτρου, δραματουργοί, σχεδιαστές φωτισμού, μουσικοί, καλλιτέχνες παραστάσεων, παιδαγωγοί, καλλιτέχνες κουκλοθέατρου, σεναριογράφοι, σκηνογράφοι, σχεδιαστές ήχου και φοιτητές, να συμμετάσχουν και να επωφεληθούν από αυτήν την ευκαιρία για ανακάλυψη, έμπνευση και μια πιθανότητα για επαγγελματική ανάδειξη!

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους για συμμετοχή μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2023 στην ακόλουθη διεύθυνση: https://shorturl.at/hluI2

 

Image removed.Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το έργο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://theatreinpalm.turkuamk.fi/

Αυτή η πρωτοβουλία είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους καλλιτέχνες να ενωθούν και να ανταλλάξουν ιδέες μεταξύ τους, να εργαστούν με καλλιτέχνες από διάφορες χώρες και να δημιουργήσουν καινοτόμες θεατρικές παραγωγές.