Δείτε το βίντεο της 1ης δημόσιας εκδήλωσης της πρωτοβουλίας #BUILDBACKBETTER GREECE.

27 02 2021 | 10:24 #BUILDBACKBETTER Greece

Η διαδικτυακή εκδήλωση #BUILDBACKBETTER GREECE, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 και η συζήτηση διήρκησε 90’. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την πρωτοβουλία Build Back Better Greece, με την υποστήριξη του Energy Democracy Dialogues και του ΙΝΖΕΒ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ

Στη συζήτηση συνέβαλαν οι: Δρ Χάρης Δούκας, Αν. Καθηγητής ΕΜΠ, Καθ. Αρθούρος Ζερβός, Πρόεδρος REN21, Δρ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, Χημ. Μηχανικός ΕΜΠ, Δρ. Ιωάννης Τσιπουρίδης, Γεν. Διευθυντής R.E.D. Pro Consultants & Επισκέπτης Καθηγητής Technical University of Mombasa (TUM), Νίκος Χαραλαμπίδης, Γενικός Διευθυντής Greenpeace Ελλάδας, ενώ το συντονισμό της συζήτησης ανέλαβε η Αλίς Κοροβέση, Γεν. Διευθύντρια ΙΝΖΕΒ. Ακόμη ιδιαίτερα σημαντική στην εξέλιξη της συζήτησης αποδείχθηκε η συνδρομή των 120 συμμετεχόντων οι οποίοι υπέβαλλαν ερωτήσεις στους ομιλητές.

Ο Δρ. Χάρης Δόυκας κλείνοντας την 1η δημόσια εκδήλωση της πρωτοβουλίας #BUILDBACKBETTER GREECE της οποίας είναι ο εμπνευστής, ανήγγειλε τη διεξαγωγή και άλλων συζητήσεων σε θεματικές που αντανακλούν τα προβλήματα, τα ερωτήματα και τις αγωνίες των νέων ανθρώπων για το μέλλον τους, που μόνο ρόδινο δεν φαίνεται σήμερα.